Любовна война в "All Inclusive" 3

Семейната комедия се завръща в ефира на Нова тази пролет с нова порция смях, приключения и положителни емоции

Любовна война в "All Inclusive" 3 | StandartNews.com

Семейната комедия "All Inclusive" се завръща в ефира на Нова тази пролет с нова порция смях, приключения и положителни емоции. След летните забавления на море и планина в първите два сезона, в третия сезон приятелските семейства ги очаква една щура и снежна, зимна ваканция.

"Една идея ни е студено, понякога е -12 градуса и повече, но след тези летни щури приключения на морето мисля, че това ще ни освежи много хубаво. Семействата са в кондиция. Готови сме за щури битки, за интересни ситуации и нека зрителите да очакват наистина продължение на това, което всъщност започнахме", споделя Любен Кънев в ефира на Нова.

И в третия си сезон "All Inclusive" ще забавлява с динамичните отношения в двете семейства. "Любовта и войната ще вървят в хармония, като в диаграма", разкрива Елена Атанасова.

"Независимо дали е в добро настроение или в лошо настроение, Елена винаги е в особено състояние, дори да не е бременна пак понякога е като бременна, което пък е хубаво за зрителите, защото е смешна и приятна за гледане", разказва Кънев за екранната си половинка, в чиято роля се превъплъщава актрисата София Маринкова.

Едно от предизвикателствата за героите в новия сезон ще бъде да разберат каква е цената на приятелството.

"Всичко което могат да си причинят едни хора един на друг и същевременно да оценят малките и дребни жестове които прави човек към другия, които може би остават незабелязани в ежедневието. И е хубаво човек да се връща към най-важните неща в живота си и да разбира защо един човек му е приятел. Така че приятелството ще бъде една от основните теми в този сезон. А второто нещо, което искахме и ни е много на сърце да направим е да покажем красотата на българските курорти, красотата на Банско", споделя продуцентът Краси Ванков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай