Кой застрашава бизнеса на Денис Топал в "Братя"

Бившите му партньори се дърпат и не желаят да рискуват каквито и да било начинания с него

Кой застрашава бизнеса на Денис Топал в "Братя" | StandartNews.com

Завърнал се обратно в нарко бизнеса след няколко месеца отсъствие, Денис Топал осъзнава, че много неща са се променили и не е никак лесно да наложи предишното си влияние. Бившите му партньори се дърпат и не желаят да рискуват каквито и да било начинания с него. Дясната му ръка, Радо Андреев, се опитва да възстанови контактите на групировката, но научава, че тяхната дрога се разпространява в София по неизвестни канали. Дали някой краде от материала и го продава на пазара от свое име, или причината е съвсем различна? И кой се осмелява да навлезе в територията на Топал?

Сигурно е, че Денис се нуждае от ход, с който да привлече отново вниманието на бившите си партньори, за да им покаже недвусмислено, че отново е един от най-важните фактори на пазара. Новото момче в бандата – ММА-боецът Александър Акарди (Сандо) – има идея и е сигурен в успеха й. Какво е намислил той и дали Топал ще му повярва, или предложението ще бъде отхвърлено?

Ива най-накрая е постигнала душевния си мир, заживявайки с човек, който я обича и уважава. Това е Димитър Черкезов – колега следовател и приятел на бившия й съпруг. Единственото, което я притеснява е, че все още не смее да официализира връзката си от страх, че това ще създаде проблеми. Лора усеща промяната и се опитва да подтикне Ива да сподели какво се случва в живота й. Дали ще успее да изкопчи истината от нея или тайната ще си остане дълбоко скрита?

Черкезов, от своя страна, разкъсван от силно чувство за вина към Калин, обмисля да напусне отдел „Убийства“. Ива се опитва да го разубеди, защото работата там е станала част от самия него. Ще се реши ли Димитър да си тръгне окончателно от отдела и каква изненада ще му поднесе неговата дъщеря Поли, която е студентка в Чикаго?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай