Има ли предател в "Отдел Издирване"?

Старши комисар Ралица Петкова тръгва по следите на Портиера

Има ли предател в "Отдел Издирване"? | StandartNews.com

Старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) тръгва по следите на Портиера и по-специално на неговия информатор, за да докаже невинността на Камен (Юлиан Вергов) в новия епизод на „Отдел Издирване“. Безкомпромисният престъпник винаги се оказва една крачка пред разследващите с помощта на вътрешен човек и този факт не убягва на Ралица. Възможно ли е предателят да е някой от нейния собствен екип и има ли подозрения коя може да е къртицата, изнасяща информация?

Докато Отдел „Убийства“ всячески опитва да открие Камен Петков, неговият екип от опитни полицаи не се отказва от задачата да го оневини след повдигнатото му обвинение за убийството на Миро Николов (Петър Антонов). Единствената възможност това да се случи е да открият изтритите данни от GPS-a на колата на агента на ДАНС. Магдалена (Елена Телбис) и Валери (Христо Петков) ще се обърнат за помощ към неочакван стар познат – човек с огромни познания в сферата на автомобилите, който може да се окаже ключа към откриването на истинския извършител на престъплението. Кой е той и срещу каква цена ще опита да възстанови данните от маршрута на Миро Николов в нощта на убийството?

Усиленото търсене на Ивица Божич (Кире Гьоревски) дава резултат и Нера Павлович (Ива Михалич) изненадващо е посетена от снайпериста. Той е на път да ѝ предложи неочаквана сделка, която ще изправи агента на Европол пред труден избор с опасни последствия. Какво още има да каже Ивица на Нера и ще успеят ли двамата да намерят начин да работят заедно?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай