Графа и Любо на гости при Мария Илиева

Кейт Томпсън идва от САЩ за концерта на 22 октомври в НДК

Графа и Любо на гости при Мария Илиева | StandartNews.com

Родни и международни звезди ще участват във финалния концерт от турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” на 22 октомври в НДК. Певицата подготвя изненадващи дуети и спиращи дъха изпълнения. Графа и Любо – двама от най-близките приятели на Мария, излизат с нея за емблематичните им „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”. Маестро Живко Петров ще акомпанира на Мария за „Сама” – песента, която самият той написва специално за нея.

От Америка за концерта долита Кейт Томпсън - едно от големите имена на световната клубна и vocal house сцена. Ще прозвучи дуетът “Truly”, спечелил приза на годишните музикални награди на БГ Радио и обявен за най-добра поп песен в Югоизточна Европа.  Сред големите изненади са юнаците от D2, с които Мария направи „С теб научих как” в подкрепа на фондация „Цветан Цанов” срещу детското насилие. Несъмнено един от най-интимните и вълнуващи моменти в зала номер едно ще бъде изпълнението на Мария Илиева с женския народен хор на Ваня Монева – майката на певицата.

До Мария под прожекторите са още от най-ярките БГ имена в индустрията – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор). А дизайнерката Вяра Лазарова вече е готова с три специално създадени визии за вечерта.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай