Геро и Зуека в концерт за Евровизия

Виктория ще обяви песента за надпреварата през май в ефира на БНТ

Геро и Зуека в концерт за Евровизия | StandartNews.com

Българската песен за Евровизия 2021 ще бъде представена със специален концерт, който ще се излъчи на 10 март по БНТ 1 от 22:00 часа. Събитието ще обедини около Виктория и каузата Евровизия България едни от най-популярните звезди в родния шоубизнес.

В концерта ще участват Васил Василев - Зуека и неговият нов екранен партньор Герасим Георгиев - Геро. Към Виктория ще се присъединят и популярните музикални артисти Азис, Дара, Venci Venc', Графа, Михаела Филева, Алекс Раева и Люси Дяковска. Звездната група ще допълнят актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и нашумелият режисьор и влогър Крис Захариев.

Геновева Христова, продуцент на българското участие за Евровизия 2021, разказва за концерта: "Радвам се, че успяхме да съберем на една сцена едни от най-популярните лица в България. Евровизия е проект, който дава достъп до огромна аудитория и категорично мога да твърдя, че няма по-добро място, чрез което да покажем, че сме обединени. В концерта на 10 март участие ще вземат телевизионни водещи, актьори, певци и още редица популярни личности".

В музикалния спектакъл ще се включат и много артисти от тазгодишното издание на Евровизия. Сред тях са представителите на Испания, Литва, Нидерландия, Сърбия и Исландия, които ще зарадват българските зрители със специални видео поздрави. В края на концерта Виктория ще представи и българското предложение за Евровизия 2021. Надпреварата ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай