Джей Ло с триумф на наградите Изборът на публиката

Звездата бе почетена за знаковите ѝ изяви на сцената и на екрана

Джей Ло с триумф на наградите Изборът на публиката | StandartNews.com

В условията на коронавирусна пандемия - със социално дистанцирани включвания на победители и връчващи отличия и с виртуална публика "на живо", в Санта Моника, Калифорния, за 46-и път бяха раздадени наградите "Изборът на публиката" ("People's Choice"), съобщава Deadline.

Призовете са единствените в Холивуд, които обхващат киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката.

Вместо пред реална публика на живо, водещата Деми Ловато откри шоуто в "Баркър Хангар" в Санта Моника, заобиколена от екрани, показващи хора, които гледат церемонията у дома. "Суперфеновете от цялата страна", както ги нарече Ловато, бяха част от ВИП секция и също помагаха за оповестяването на имената на призьорите.

С почетни награди на церемонията бяха удостоени Дженифър Лопес, Трейси Елис Рос и Тайлър Пери.

51-годишната Лопес беше почетена за знаковите ѝ изяви на сцената и на екрана, сред които изпълнението ѝ на шоуто между полувремената на Супербоул тази година и главната ѝ роля в получилия ласкави отзиви от критиката филм "Да свалиш Уолстрийт".

47-годишната звезда на сериала "Чернеещ" Трейси Елис Рос получи отличието "Модна икона" за приноса ѝ към развлекателната и модната индустрия. Признанието отчасти се дължи на бранда за продукти за коса PATTERN, който Рос лансира през 2019 г., след като беше "мечтала" за него 20 години и посвети 10 години на създаването му.

Тайлър Пери беше удостоен с почетния приз "Шампион".

Екшън комедията "Лоши момчета завинаги" с Уил Смит беше обявена за филм на 2020 г., предава БТА. Смит спечели отличието за филмов актьор на годината. Като филмова актриса на 2020 г. беше отличена Тифани Хадиш.

В телевизионните категории за шоу на 2020 г. беше обявен хитовият сериал "Анатомията на Грей". Звездата на поредицата Елън Помпео спечели приза за телевизионна актриса на годината. Наградата при мъжете получи Коул Спраус.

В категориите за музика изпълнител и изпълнителка на 2020 г. станаха съответно Джъстин Бийбър и Ариана Гранде.

Южнокорейската кей-поп формация BYS триумфира в категориите за група на 2020 г., песен и видео на годината за първото си англоезично парче "Dynamite," и за албум на годината за "Map of the Soul: 7".

"Къщата на любовта 2" с Джоуи Кинг спечели приза за комедиен филм на 2020 г. Кинг беше отличена като комедйна звезда на годината.

Лин-Мануел Миранда получи приза за драматичен актьор на 2020 г. за "Хамилтън", който беше обявен за филмова драма на годината.

В категориите за екшън филм и екшън звезда на 2020 г. бяха отличени съответно "Мулан" и Крис Хемсуърт.

Наградата за телевизионна драма беше присъдена на сериала "Ривърдейл".

Звездата на поредицата "Това сме ние" Манди Мур беше отличена като драматична телевизионна звезда на 2020 г.

Ролята в сериала "Модерно семейство" донесе на София Вергара приза за комедийна телевизионна звезда на годината.

"Животът на Кардашиян" спечели наградата за риалити шоу на 2020 г., а "Гласът" - за състезателно риалити шоу на годината.

Сред останалите отличници се наредиха Блейк Шелтън (кънтри изпълнител на 2020 г.), Беки Джи (латино изпълнител на годината), Доджа Кет (нов изпълнител на годината), парчето "WAP" на Карди Би с участието на Меган дъ Стелиън (сътрудничество на годината), "Шоуто на Елън Дедженерис" (дневно ток шоу на годината), "Късното шоу с Джими Фалън" (вечерно ток шоу на годината), "Уинона Ърп" (научнофантастично шоу на годината), "Напред" (семеен филм на годината), Ема Чембърлейн (социална звезда на годината), Ариана Гранде (социална знаменитост на годината), Зендая (стилна звезда на годината), мопсът Дъг Пъг (животно-звезда на годината).

Със свои изпълнения на церемонията за наградите "Изборът на публиката" се представиха Джъстин Бийбър и "Клоуи и Хали".

Сред звездите, които връчваха отличия, бяха Алисън Бри, Арми Хамър, Биби Рекса, Кристина Хендрикс, Машин Гън Кели, Тифани Хадиш, Тайлър дъ Криейтър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай