Джесика Алба и Габриел Юниън разчистват Ел Ей

Красавиците са звездите в „Лоши момичета“

Джесика Алба и Габриел Юниън разчистват Ел Ей | StandartNews.com

Кой е казал, че само момчетата могат да бъдат лоши? Със сигурност не и Джери Брукхаймър, който заедно със „Sony Pictures Television“ пренесе „лошите си момчета“ на малкия екран, но с две съществени разлики – този път двете корави ченгета са представителки на нежния пол, а вместо в Маями, действието се развива в Лос Анжелис. В главните роли ще видим Габриел Юниън като Сид Бърнет – всъщност сестрата на Маркъс Бърнет от „Лоши момчета“ 2 и Джесика Алба, която играе полицай Нанси Маккена.

„На хартия, Сид звучеше като наистина кораво ченге, макар и съвсем в началото на кариерата си, но на екрана излезе така, сякаш е изтеглила късата клечка“, сподели Габриел Юниън по повод идеята за завръщането на Сид на екрана. „Тя е по-малката сестра на Маркъс и гадже на Майк Лаури и изглеждаше съвсем надеждно ченге от Агенцията по контрол на наркотиците, а накрая се оказа, че брат ѝ и гаджето ѝ трябва да я спасяват. Е, аз не се примирих с това, защото през цялото време смятах, че Сид заслужава повече. Исках да създам нова история във вселената на „Лоши момчета“, където Сид си партнира с равностойна във всяко едно отношение загадъчна мацка и ако някой ще спасява някого, то ние ще се спасяваме една друга. С тази идея потърсих Джери Брукхаймър, който за моя огромна радост веднага я хареса.“

Сид Бърнет - последно забелязана в Маями да разбива могъщ наркокартел, изглежда е оставила сложното минало зад гърба си, за да стане следовател от лосанжелиската полиция. Нейна партньорка е Нанси Маккена - работеща майка, чийто живот също никак не е лесен. Преследвайки най-опасните престъпници в Лос Анджелис, докато пренебрегват правилата и ограниченията на скоростта, Сид и Нанси се превръщат в сила, с която трябва да се съобразяват и другите пазители на реда, но най-вече тези отвъд закона.

„Лоши момичета“ тръгва по AXN на 27-ми април от 21:00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай