Дженифър Анистън: Животът не спира след 50

Актрисата празнува ЧРД №52

Дженифър Анистън: Животът не спира след 50 | StandartNews.com

"Не мисля, че животът спира след 50. Напротив - дори става все по-вълнуващ", заяви любимата на феновете американска актриса Дженифър Анистън, която днес празнува 52-ия си рожден ден.

Екранната Рейчъл Грийн е доказателство, че възрастта е само число, тъй като продължава да сияе и да буди завист у връстничките си. 

"Имам бръчки на челото, както и около устата - от смях. Но какво лошо има в това? Обичам да се смея. В живота няма за какво да съжаляваме, има само уроци", категорчина е звездата от "Приятели".

След два неуспешни брака, Дженифър все още се надява да изживее голямата любов.

"Връзката не трябва да ти помага да оцелееш. Тя трябва да е черешката на тортата в твоя живот. Дори когато е страшно, дори когато боли... Винаги си заслужава, нали?", коментира актрисата.

Наскоро Дженифър се замисли, дали да не се пенсионира от Холивуд, но засега е решила да не напуска сцената. Тя дори вече започна работа по следващия сезон на хитовия сериал "The Morning Show".

"Този екип работи толкова усилено, за да направи най-доброто шоу, което е възможно. За мен е чест да участвам в него", заяви Анистън в "Инстаграм".

Но актрисата признава, че "Приятели" продължава да бъде бижуто в кариерата й.

"Най-устойчивото нещо, което съм имала в живота си, е това шоу. Дори не мога да си представя какво бих била без него. Тези петима души са в моето сърце и душа", заяви Дженифър.

Любопитен факт е, че продуцентите на сериала първоначално предложили на Анистън ролята на Моника Гелър. Тя обаче успява да ги убеди, че нейната героиня е Рейчъл.

Разбира се, успехите на Дженифър не са ограничени до участието й в "Приятели". Снимала се е в над 50 игрални филма и телевизионни поредици. Има шест номинации за престижната телевизионна награда "Еми" между 2000-а и 2009-а, като печели прибира златото само през 2002-а. Култовата й роля на Рейчлът и донесе "Златен глобус" през 2003-а. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай