Две двойки са големите победители в „Един за друг“

Изненадващ финал изригна в романтичното риалити

Две двойки са големите победители в „Един за друг“ | StandartNews.com

Грандиозен финал за първия сезон на „Един за друг“ предложи Нова телевизия. Зрителите станаха свидетели на изключително оспорвана и тежка битка, а след това и на истински обрат. Две двойки – Искра и Йордан, Елена и Пламен - станаха победители в най-позитивния риалити формат. В продължение на 12 седмици участниците се изправяха пред различни предизвикателства, изпитвайки своите отношения.

Във финалното изпитание едни срещу други се изправиха Анселита и Мартин, Пламен и Елена и Искра и Йордан. Предизвикателството, наречено „Четири сезона“, тества силите на двойките до краен предел, а някои от тях показаха постижения отвъд границите на човешките възможности. Те трябваше да устоят физически и психически на честата смяна на сезоните – от смразяващ студ до неописуема жега, държейки тежки чанти, символизиращи паричната награда. Въпреки спортния им хъс, Анселита беше първата, която не успя да удържи на тежките условия и заедно с Мартин се отказаха от предизвикателството. Амбицирани за победа, останалите две двойки издържаха героично на всички капризи на времето рекордните над 4 часа. Неочакваният обрат настъпи, след като травма на ръката осуети изпитанието за Пламен.

Искра и Йордан не позволиха контузията да помрачи финала и доблестно заявиха желанието си титлата да бъде споделена с Елена и Пламен. Така всяка от двете двойки спечели половината от натрупаната сума от игрите в състезанието до момента.

“Свидетели сме на невероятен обрат – имаме не един, а двама победители! Мисля, че това е най-честното нещо, което можеше да се случи в тази ситуация. Сигурен съм, че само и единствено безграничната любов ви даде сили да го постигнете победата“,  коментира водещият Емил Чолаков.

„Не сме предполагали, че цялото приключение може да завърши по подобен начин, но при толкова достойни финалисти не сме изненадани от тяхната постъпка. Адмирации!“, споделиха Пламен и Елена. „Както всички видяхме, това е контузия, която никой не можеше да предвиди и за нас е напълно честно да си споделим победата. Прекрасен завършек!“, допълниха Искра и Йордан минути след края на играта. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай