Драго и Лора решават бъдещето си в "Братя"

Бизнесменът вярва, че единственият изход за тях двамата, е да заминат за чужбина

Драго и Лора решават бъдещето си в "Братя" | StandartNews.com

Преоткрили любовта си, Драго и Лора не могат да се нарадват един на друг, но вината, която тя носи за смъртта на Огнян, силно помрачава щастието им. Съвестта на Лора не я оставя на мира, тя не може да си прости за извършеното престъпление, пък било то и при самозащита. Драго се опитва да й помогне с каквото може, за да повдигне нейния дух, но дори и фактът, че полицията не разполага с никакви улики срещу Лора, не я успокоява. Бизнесменът вярва, че единственият изход за тях двамата, е да заминат за чужбина, където да започнат нов живот начисто. Лора е напът да приеме този план като вярното решение за съхранение на любовта им, но преди това иска да се види с един специален човек, от когото, по ирония на съдбата, очаква подкрепа за успокоение на душата си. Ще го получи ли и готова ли е да си тръгне от България завинаги?

Калин още не може да преживее шока след разкритието, че собственият му син стои зад разработката на платформата за онлайн търговия с дрога, която разследват с колегите в отдел “Наркотици”. Инспекторът е благодарен на Черкезов, че му е влязъл в положение и е спрял навреме акцията с ареста на Симеон. От тук нататък, обаче, за отчаяния баща остава страшната морална дилема, как да постъпи - да остави сина си да поеме отговорност и да се сблъска с последствията от своите действия или да компрометира самия себе си и своята позиция в ГДБОП, заедно с личните убеждения, че винаги трябва да е на страната на истината?

Марин Владов, най-приближеният асистент на Филип Карамитев, се появява най-неочаквано след фаталната престрелка край езерото до село Кладница. Още по-изненадващо той търси среща и разговор на четири очи със Сандо. Защо ММА-боецът е подразнен да види асистента, кое свързва двамата в миналото и какво иска Марин точно от него?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай