Димитър Маринов готви още изненади

За финала на „Като две капки вода“ българинът в Холивуд е намислил нещо специално

Димитър Маринов готви още изненади | StandartNews.com

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като стана ясно, че той отива на финала на „Като две капки вода“ заедно с Фики, Дара и JJ. Така българинът в Холивуд, който остана в родината по време на пандемията, направи прецедент в шоуто. Актьорът разказа за решението си в ефира на Нова телевизия.

„В моя живот, още като малък в България, много малко хора ми дадоха шанса и пътя, които исках да имам. Обстоятелствата бяха други и много млади творци страдат точно от това – да им се даде тази възможност. Отивайки в САЩ, работейки и живеейки съвсем сам, дойде един момент, в който си казах: „Добре, защо го правя всичко това?“ Тогава се създаде в мен това усещане, че ако ти правиш нещо в живота си и ако то няма смисъл да помогне на някой друг, да се осъществи мечтата на някой друг, след като твоята мечта вече се е осъществила или е на път – тогава няма смисъл“, категоричен е актьорът.

Маринов определи участието си в „Като две капки вода“ като уникално. Той заяви, че готви още една изненада за финала на шоуто на 18 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай