Девет участници в новия сезон на „Като две капки вода“

Първите двама вече са ясни след онлайн гласуване, шоуто започва от 24 февруари

Девет участници в новия сезон на „Като две капки вода“ | StandartNews.com

За първи път в историята на „Като две капки вода“ шоуто ще представи 9 участници в предстоящия нов сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите. На 24 февруари, когато ще бъде даден стартът на осмия сезон, актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена заедно със седем изявени български звезди.

„Не съм очаквал, че зрителите ще са толкова активни в гласуването. Разликата между Петров и Симеонов беше под един процент - това беше и причината за дълги разговори с екипа през изминалата нощ и взетото решение да включим и двамата“, обяви продуцентът Магърдич Халваджиян в студиото на „На кафе“.

Освен Антоан и Георги, за участие в любимото шоу за преобразявания се бореше още и актрисата Деница Кючукова. В продължение на една седмица зрителите на NOVA имаха възможността да гласуват за тримата претенденти.

„Около 1600 души бяха участниците в онлайн кастинга – преценихме, че около една трета от тях имат необходим потенциал, а след това избрахме тези, които реално биха издържали. Най-важното беше да открием човек, който ще прави истинско шоу. Това, което отличава финалистите е, че не се притесняват - изключително важно качество, имайки предвид, че ще застанат до седем популярни лица“, допълни Халваджиян.

На 24 февруари двамата фаворити на зрителите ще стъпят за първи път на сцената на „Като две капки вода“ в компанията на някои от най-популярните и обичани артисти, за да поставят начало на впечатляващи преобразявания и вълнуващи предизвикателства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай