Децата на Жан-Клод Ван Дам се вихрят в България

Актьорът се завръща у нас за снимките на "Непобедимите"

Децата на Жан-Клод Ван Дам се вихрят в България | StandartNews.com

Жан-Клод Ван Дам ще се завърне в България след възобновяването на сагата "Непобедимите". Девет години, след като изигра основния антагонист Жан Вилан във втория филм от поредицата, актьорът ще направи триумфално завръщане. Това ще се случи в "Непобедимите 4", чиято премиера се очаква догодина, твърдят източници, запознати с проекта пред "DevDiscourse".

Персонажът му загина още през 2012-а, но сега за Ван Дам е замислен нов герой – братът-близнак на Жан Вилан. Той ще носи името Клод Вилан, което продължава да е шеговита препратка към самата звезда. Самият актьор дал предложението пред Слай отново да бъде злодей. Този път обаче няма да е сам в лошите си деяния. Компания пред камерата ще му правят собствените му наследници - Кристофър и Бианка. Това са двете най-големи деца на Ван Дам - плод на любовта му с първата му жена Гладис Португес. Кристофър и Бианка са родени съответно през 1987 и 1990 година, като и двамата вървят по стъпките на известния си татко. Те ще са от отбора на баща си и в "Непобедимите 4", но все още не е ясно дали и по сценарий ще има кръвна връзка между тях.

Подробностите около плана за заснемане на продукцията не се разкриват, но още преди пандемията се говореше, че камерите ще се завъртят у нас, където Слай работи по немалка част от проектите си. Освен Сталоун и Ван Дам, в четвъртия филм от поредицата се очаква да се снимат още Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер и други. Възможно е към каста да се присъедини още един наследник - този на Терминатора. Самият актьор загатна неотдавна, че синът му Джоузеф следва творческия и фитнес пътя на баща си, което би го направило чудесно попълнение на франчайза, пише "Монитор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай