Брегович пее с Деси Добрева на фестивала във Велинград

Билетите за ARTE Feastival вече са в продажба на цени от 30 до 120 лв.

Брегович пее с Деси Добрева на фестивала във Велинград | StandartNews.com

Световноизвестният босненски музикант Горан Брегович и огнената самодива на българската етно музика Деси Добрева ще срещнат гласове на една сцена. Това ще стане на концертния маратон Arte feastival, който ще се проведе на 20, 21 и 22-ри август във Велинград, пише Монитор.

Програмата на фестивала ще предложи на българската публика още редица световноизвестни и родни изпълнители, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на четири сцени, осем зони по 20 часа на ден.

Заедно с балканския композитор и изпълнителката на „Ах, къде“ на основната музикална сцена на фестивала ще чуем още Dubioza Kolektiv, Morcheeba, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Dub Pistols, Djaikovski, De-Phazz. A Контрол, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на Music Stage от българска страна. Младежката сцена е с водещ Ballan, а богата музикална програма включва изпълнения от Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още.

На първата по рода си фестивална комедийна сцена ще се качат Кръстьо Лафазанов, Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кючуков комеди шоу, Димитър Иванов-Капитана, Веселина Бабаджанкова, V for Venеtta, Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова и куп други артисти.

В роля на гурме гурутата пък ще влязат Божана Кацарова, Биляна Йотовска, Джун и Рене Йошида, Стоян и Лора от „Бон Апети“, Бояна Рачева и Борис Тасев, Таньо Шишков, Елица Котева, Реджи Бадев и Светлана Илиева.

Билетите за ARTE Feastival вече са в продажба на цени от 30 до 120 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай