Антонио Бандерас вилнее с Харисън Форд

Актьорският състав на "Индиана Джоунс 5" расте

Антонио Бандерас вилнее с Харисън Форд | StandartNews.com

Антонио Бандерас е поредният актьор, който със сигурност се присъединява към актьорския екип на "Индиана Джоунс 5". Бандерас ще се присъедини към Харисън Форд, който се завръща в главната роля, заедно с Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Шонет Рене Уилсън и Томас Кречман.

Предстоящият приключенски филм, чийто снимки започнаха в Pinewood Studios близо до Лондон през юни, е първият от поредицата за легендарния археолог, който се продуцира от компанията Уолт Дисни. Докато подробности за сюжета и какъв ще е героят на Бандерас, както и с какви приключения ще се сблъска Инди този път, се пазят в тайна, то вече е известна дата на премиерата - 29 юли 2022 г.

Джеймс Манголд, който получи признание от критиката за работата си по номинираните за Оскар филми "Логан" и "Ford v Ferrari", ще режисира филма. Стивън Спилбърг, който е режисирал първите четири епизода ще остане ангажиран с различни елементи от проекта и ще бъде ко-продуцент заедно с Катлийн Кенеди от Лукасфилм, Франк Маршал и Саймън Емануел. Джон Уилямс, 89-годишният композитор, отговорен за много емблематични мелодии във филмите за Индиана Джоунс също е в екипа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай