23 милиона гледаха Андреа Бочели

Великият тенор и неговата фондация събират пари за предпазни екипи

23 милиона гледаха Андреа Бочели | StandartNews.com

Андреа Бочели, чиито необикновен концерт “Music For Hope” на католическия Великден в празната катедрала на Милано, вече е гледан близо 23 милиона пъти във всички аудио и стрийминг платформи, споделя: “Ще пазя емоцията от това безпрецедентно и дълбоко преживяване на този свят Великден, който извънредната ситуация направи болезнен, но в същото време още по-плодотворен - ден, който ще остане сред най-скъпите ми спомени завинаги".

"Любовта е дар. Да я създаваш и отглеждаш е основна цел в живота. И отново се чувствам задължен на живота. Моята благодарност е към всички онези, които помогнаха това събитие да се случи – към управата на Милано и на катедралата - и към всички останали, които приеха поканата и се обединиха в планетарна прегръдка за кураж, доверие, оптимизъм, сигурност в нашата вяра.”

Бочели и Фондацията, която носи неговото име, са посветени на кампанията в борбата с COVID-19. Те събират средства за подпомагане на болници и осигуряване на всички необходими иснтрументи и екипировка за предпазване на медицинските екипи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай