Пеевски разби Хр.Иванов в Търново

ДБ признава слабите си резултати

Пеевски разби Хр.Иванов в Търново | StandartNews.com

Делян Пеевски разби Христо Иванов във Велико Търново.

При 72, 62% от обработените протоколи водачът на листата на ДПС в старата столица получава 4 118 гласа (7.18%). Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който специално промени листата си, за да се изправи срещу Пеевски, катастрофира с 2 934 гласа или 5.12%.

"Разочарован съм от резултата. Разочарован съм най-вече от себе си, че не успях да направя по-добра кампания и да постигнем по-добри резултати във Велико Търново и в цялата страна. Не бяхме на висота, не отговорихме на очакванията на хората и си получихме заслуженото.", написа председателят на комисията "Росенец" в 46-ото Народно събрание и кандидат-депутат от Демократична България във Велико Търново адв. Калоян Янков в отзвук след слабите резултати на обединението, предаде Офнюз.

"Искам да се извиня на всички, които повярваха, че ние ще сме лидерите на промяната от тук насетне. С подобен резултат няма как да сме лидери. Има други лидери и ние трябва да ги подкрепим и да работим заедно, за да се случи това от което всички имаме нужда - свободно и модерно общество, закон - еднакъв за всички, споделен просперитет, а не само за избрани", пише още Калоян Янков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай