Официално: Ето го вицепрезидентът на проф. Герджиков

Полковник Невяна Митева ще бъде издигната в неделя от 12.00 ч., в зала 6 на НДК.

Официално: Ето го вицепрезидентът на проф. Герджиков | StandartNews.com

За вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков ще бъде издигната полковник Невяна Митева. Това стана ясно от прессъобщение на Инициативния комитет, който ще издигне двамата кандидати за президентска двойка.

Председателят на Инициативния комитет Радомир Чолаков, народен представител от ГЕРБ-СДС в 45-то и 46-то Народно събрание, ще представи номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева в неделя от 12.00 ч., в зала 6 на НДК.

По време на представянето кандидат-президентската двойка ще приветства членовете на Инициативния комитет, в който влизат 67 души - представители на всички сфери на обществения живот в страната.

Кандидатът за вицепрезидент полковник Невяна Митева е бивш председател на Сдружението на жените военнослужещи и настоящ заместник-председател на организацията. Била е координатор по равнопоставеността и председател на Комитета на НАТО по равнопоставеността - 2015-2017. Била е и офицер по връзки с обществеността във Военновъздушните сили. Влиза в редиците на Българската армия през 1989 година, след като участва в Олимпийските игри в Сеул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай