Нинова в Гоце Делчев: Режимът „Борисов” си отива

По случай 116 години от смъртта на Гоце Делчев Нинова и Елена Йончева поднесоха цветя пред паметника му в град Гоце Делчев

Нинова в Гоце Делчев: Режимът „Борисов” си отива | StandartNews.com

За честванията по случай 116 години от смъртта на Гоце Делчев, председателят на БСП Корнелия Нинова и водачът на листата на БСП за евроизборите Елена Йончева поднесоха цветя пред паметника на революционера в град Гоце Делчев.

„Поздравявам всички българи и им пожелавам да бъдат здрави и да имат сили и вяра в себе си. Режимът „Борисов” си отива и започва възстановяването на България. Обръщам се към всички разумни, смели и честни българи: нека се съберем и заедно да започнем възстановяването на икономиката и производството, на образованието, на здравеопазването, на правосъдие за всеки и равенство пред закона на всички”, заяви Корнелия Нинова.

По думите ѝ това минава през активно гласуване на 26 май. „Не оставяйте бъдещето да мине покрай вас – бъдете активни, излезте и дайте своето желание и своята воля за това – да се обединим за истинското възстановяване на нашата страна и връщането на нейното достойнство пред Европа”, добави още тя.

По-късно Корнелия Нинова и Елена Йончева посетиха Втория кръг от автомобилното състезание - Национален шампионат по планинско изкачване на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай