Мария Габриел: Благодаря на българите за прошката

Във вторник премиерът и лидер на партията Бойко Борисов ще даде отговорите на многото въпроси, възникнали покрай изборите и резултатите от тях

Мария Габриел: Благодаря на българите за прошката | StandartNews.com

На тези избори стана ясно, че можеш да получиш подкрепа, когато предлагаш резултати и конкретни идеи. Не можеш да печелиш с празни лозунги, с нереалистични послания и фалшиви новини. Това заяви водачката на листата на ГЕРБ за изборите за Европейски парламент Мария Габриел.

„Благодаря на българите, че ни дадоха прошка“, каза тя.

„Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията“, посочи тя. „Искам да благодаря и на колегите от СДС и структурите им за мобилизацията, както и на десните формации, с които имахме споразумение за тези избори. Това е много ясен положителен сигнал за активна, уважавана България в Европа“, каза Мария Габриел.

„Освен видимите опоненти, имахме и един невидим, който не пропускаше възможността да прелее гласове към партията, която го издигна за кандидат. Това е първа негова загуба и втора за неговия ментор“, коментира тя. „Благодаря на българите, които казаха много ясно - „искаме резултати, искаме честност и конкретен ангажимент“. Това сме правили в тази кампания“, изтъкна Мария Габриел.

„Зад всяка своя дума заставам с работата си. Това показахме целия отбор в тази кампания“, подчерта тя. „Нашият лидер Бойко Борисов каза, че има един ден за прошка. Искам да благодаря на всички българи, които днес ми я дадоха“, каза още Мария Габриел.

Във вторник премиерът и лидер на партията Бойко Борисов ще даде отговорите на многото въпроси, възникнали покрай изборите и резултатите от тях. Очакваме неговия анализ на ситуацията, съобщи Габриел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай