Джамбазки гласувал за силна България в Европа

Кандидатът за евродепутат упражни правото си на глас в секция номер 62 в столичното СУ

Джамбазки гласувал за силна България в Европа | StandartNews.com

Гласувах за силна България в Европа на отечествата. Това заяви водачът на листата за европейските избори от ВМРО-БНД Ангел Джамбазки,  цитиран от Фокус.

След кратко объркване с изборните секции кандидатът за евродепутат упражни правото си на глас в секция номер 62 в столичното СУ "Филип Станиславов".

"Моят избор винаги е бил родолюбието, патриотизмът, националната отговорност. Гласувах за силна България в Европа на отечествата", каза той. Ангел Джамбазки избра за гласуване варианта с машина.

"Технологиите се развиват много бързо, исках да проверя как става с машини. Видяхте, че е много бързо и лесно", добави той. Кандидатът за евродепутат обърна внимание на това, че в избирателните секции все още няма много гласоподавателите.

"Много е притеснително това, че няма много хора. Призовавам всички българи, които се интересуват от бъдещето на отечество ни да отидат днес до урните. Не отнема много време. Днес хората са работодатели и началници и трябва да дават задача на тези, които избират", коментира още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай