Бизнесът в Петрич: Симеонов е човек, който помага

На хората от дребния и среден бизнес трябва да се познават, каза лидерът на НФСБ

Бизнесът в Петрич: Симеонов е човек, който помага | StandartNews.com

В лицето на Валери Симеонов малкият и среден бизнес вижда човек, който помага реално. Това заяви на среща в Петрич председателят на местната организация на НФСБ Георги Божков. Думите му подкрепиха представители на бизнеса, които присъстваха на срещата и които са търсили на няколко пъти съдействието на Валери Симеонов като вицепремиер при досегашни проблеми. Те припомниха подкрепата на лидера на НФСБ за малките и средни търговци на горива, за дребните собственици на казани за варене на ракия, както и за проблемите на дребните и средни земеделци. Валери Симеонов не скри, че представителите на бизнеса в Петрич са били едни от най-активните по време на разговорите му като вицепремиер по проблемите на малкия и среден бизнес.

„На хората от дребния и среден бизнес трябва да се познават проблемите и да им се помага. Това, което съм правил и като вицепремиер, и като депутат, това, което правим с другите народни представители от НФСБ - трябва да го прави всяка една партия. Защото, отново ще повторя - дребният и среден бизнес е костната система на държавата”, заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов.

По думите му европейските избори са тези, при които ще имаме възможност да пратим в Европейския парламент хора, които реално да работят за българския бизнес. „Вече го казах на ваши колеги - няма да е толкова лесно, но трябва да се търсят хора от бизнеса в други държави, които са в същата ситуация и да се търсят варианти да се противопоставим на общата тенденция за монопол. В противен случай става това, на което сме свидетели с пакета „Мобилност“ - ликвидиране на български фирми, изтичане на международните ни шофьори към Западна Европа, както и изтичане на сериозни данъци, които българската държава получава, към други държави”, подчерта Валери Симеонов. Той бе категоричен, че именно в недопускането на подобни опасни процеси вижда смисъла на присъствието в Европейския парламент на българските представители, на отговорни хора от бизнеса, каквито са в листата на коалицията, водена от него.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява в предстоящите избори с №1 в изборната бюлетина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай