"Twisted Sister" правят йога в Каварна

"Twisted Sister" правят йога в Каварна  | StandartNews.com

Няма почивен ден за капризите на звездите, но така им се полага по правилата на международния протокол. Всяка една от бандите, които гостуват на "Каварна рок 2015", е изпратила списък с изисквания до организаторите от Bulgarian live music. Музикантите от "Twisted Sister" държат да имат специален килим за йога. За пиене са поръчали текила и кокосова вода.

Ди Снайдер и компания настояват за италианска кухня - в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто юнаците искат да им сервират 10 големи пици. От Delain нямат големи претенции, но надали ще вкусят полуфабрикати и люти ястия. Басистът им, Отто Шимелпеник ван дер Оийе, е алергичен към ядки. Фронтдамата им Шарлът Веселс пък държи на голямо огледало. От Within Temptation ще наблегнат на спортните напитки, но няма да минат без българско пиво и вино. За твърдия алкохол изборът е ром, минимум седемгодишен.

Певицата на бандата Шарън ден Адел е поръчала много и различни видове чай. "Камелот" очакват богат асортимент от сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Залагат на твърдото гориво - водка и уиски, и на леката храна - менюто им е съставено основно от различни видове салати. UFO са групата, която ще мине на топло кафе и топла супа преди купона - за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на пилешки крилца и хамбургери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай