Карадайъ: Вотът е отговорност пред бъдещето на децата

ДПС е еталон за управление на малките общини в България, каза лидерът на партията

Карадайъ: Вотът е отговорност пред бъдещето на децата | StandartNews.com

Екипът на Централния лъч на ДПС бе във варненска област. След проведени срещи с жители на община Вълчи дол и Провадия, в дългополското село Партизани се проведе предизборна среща. На нея бяха представени кандидатите за кметове на кметства, общински съветници и кандидатите на ДПС за кмет на община Дългопол Емурла Емурла, за община Вълчи дол Мерткан Ибрямов и за община Провадия Хюсни Адем.

ДПС е еталон за управление на малките общини в България. Ние сме част от модела на успешното управление на България, заяви Карадайъ.

Хората в Дългопол казват, че идват някои хора, подвеждат и лъжат, изтъкна още той. Казват, че са дали гласа си за ГЕРБ, но ГЕРБ разделят общината и то на етнически принцип. ДПС е партията на заедността и ние знаем най-добре значението на заедността, бе категоричен лидерът. Той заяви, че заедността означава, че всички,  със своите  различия, с гордост и достойнство да застанем един до друг и да отстояваме своята идентичност, но да бъдем заедно в тези времена и заедно да изграждаме бъдеще за нашите деца в нашата Родина. В Дългопол не искат да бъдат разделяни по етнически и религиозен принцип. Затова ние ще изберем партията на заедността, заяви Карадайъ.

Председателят на ДПС подчерта, че властта идва от хората. Другите партии не знаят, че тази власт е на хората. Те мислят, че властта е тяхна и я ползват за лична употреба. Всички политици, кметове и министри са временно явление и те служат само за реализацията на властта, която е на хората, бе категоричен той.

Само в ДПС знаем, че властта служи за решаването на проблемите на хората, каза още Карадайъ. „Властта идва от хората, тя е на хората и е за хората.“ Мустафа Карадайъ каза, че някои хора понякога убеждават с еднодневни убеждения нашите братя и сестри и след това 4 години нямат нужда от тях.

Апелът ми е да бъдем отговорни, когато отиваме да гласуваме и отговорни най-вече пред себе си, призова лидерът. Отговорни пред бъдещето на нашите деца и за бъдещето на нашата Родина, заяви още той. Карадайъ каза, че разделението и противопоставянето не води до нищо добро. Писна ни да даваме гласа си за някоя друга партия, която да получава сила от тази власт и да обръща тази сила против нас, заключи председателят на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай