Карадайъ в Дулово: Вярвам в общия ни успех

Ние сме свободни и достойни хора и искаме достойно да живеем в нашата Родина, каза лидерът на ДПС

Карадайъ в Дулово: Вярвам в общия ни успех | StandartNews.com

ДПС даде старт на предизборната си кампания от  Дулово. Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ бе посрещнат в общината от членовете и симпатизантите на партията. На предизборната среща присъстваха кандидати за общински кметове на ДПС от цялата страна. 

В изказването си лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува управлението на общината като каза, че Дулово вижда какво се случва в Главиница, Ситово и Каолиново. Дулово иска ДПС, каза той. Никой няма правото нито от ДПС, нито извън ДПС в 21-ви век да подлага хората на страх, каза още Карадайъ. Ние сме свободни и достойни хора и искаме достойно да живеем в нашата Родина. Ние сме ДПС. Ние сме борци за права и свободи. Истински свободен е онзи, на когото не му се налага да се подчинява под страх на някого, отбеляза Карадайъ.

Дулово е носителя на промяната. Дулово ще донесе промяната и в Дулово и в страната, бе категоричен Мустафа Карадайъ.

В Дулово, когато е нужно сме смели. Помним онези грозни времена от 1984-1985 и 1989, припомни Карадайъ. През 89-та Дулово беше от правилната страна на барикадата и донесе промяната в България. Докара демокрацията в България, върна нашето достойнство и гордост в нашата Родина. Когато е било нужно да се коригираме, Дулово пак си е било на мястото, каза още председателят на ДПС.

И Дулово пак ще бъде на правилната страна на барикадата през 2019, както беше през 1989. Аз съм убеден в това, бе категоричен лидерът на ДПС.

Мустафа Карадайъ поднесе специалните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган към членовете и симпатизантите на ДПС в Дулово.

Правилният номер е 55, правилният път е ДПС, заяви още той. Аз вярвам във вас, аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за да гарантираме сигурност и бъдеще на нашите деца в нашата Родина-майка България и в нашите населени места, заключи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

ДПС е единствената партия, създадена в годините на прехода и оцеляла до ден-днешен и то в развитие, каза зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев. Връзката ни с вас е много близка и нашите кандидати знаят, освен какво да правят, знаят, че трябва уважение, трябва добра дума, приятелство и близост до хората. Властта няма никакъв смисъл, ако не е в името на хората, каза още той. Нашите кандидати знаят много добре това и затова те ще победят на тези избори. Това е нашето послание към България - тази местна власт е власт за хората, заключи Йордан Цонев.

Ние искаме властта в името на хората, защото можем да управляваме компетентно. Защото имаме ясна програма, която се чува от нашите кандидати, каза председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк. Защото имаме професионално подготвени политици, изградили се в тази 20-годишна младежка организация, която е най-голямата младежка организация днес в Европа и това е повод за гордост. Имаме опит, имаме знания и е време да ни се доверите, за да направим живота на всеки български гражданин по-добър, допълни Кючюк.

На предизборната среща в Дулово присъстваха и зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова, зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, народните представители Имрен Мехмедова, Ихсан Хаккъ, Танер Али, Бюрхан Абазов и д-р Хасан Адемов, членът на ЦОБ Четин Казак, областни и общински председатели на ДПС, кандидат кметове на кметства и общини и кандидати за общински съветници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай