ГЕРБ вкарват топ кардиолог в листата си за София

Днес столичният кмет Йорданка Фандъкова го представи по време на инспекция в Първа МБАЛ

ГЕРБ вкарват топ кардиолог в листата си за София | StandartNews.com

Известният кардиолог проф. Иво Петров е в листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници в София.

Днес столичният кмет Йорданка Фандъкова го представи по време на инспекция на реновираната клиника по обща хирургия в Първа градска болница.

Заедно с нея бяха заместник-кметът Дончо Барбалов и председателят на здравната комисия в СОС д-р Веселин Милев.

"Продължаваме с идеите за модернизация, поканихме нови хора в екипа. Проф. Иво Петров се съгласи да се включи в работата на следващия Столичен общински екип със своята експертиза", съобщи Йорданка Фандъкова.

"Консенсусът е най-важен не само за здравеопазването, но и за страната. Трябва да работим в консенсус, за да изпълним нашата мисия. Това, което се прави днес в Първа градска болница, е добър пример. Като лекари правим всички възможно за своите пациенти, а когато имаме подкрепата на Столична община, това става още по-ефикасно. Много е направено, но и още много трябва да се направи, заяви проф. Петров.

"От години имаме идеи в областта на развитието на здравеопазването и модернизацията. На мен и моите съмишленици ни е мечта отдавна за въвеждане на модерните електронни методики и тази електронна лична здравна карта, за която отдавна се говори", обясни проф. Петров. Според него с усилието на общината и подкрепата на институциите, това може да бъде постигнато.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай