Едрева: След 3 мандата в София има качество на живот

Много скоро ще чуем програмата на г-жа Фандъкова, обеща шефката на групата на ГЕРБ в СОС

Едрева: След 3 мандата в София има качество на живот | StandartNews.com

Целта ни и каузата ни са свързани с подобряване на живота в София. Заварихме град на кризите, нямаше област в живота, който да не беше в криза. Помним отпадъците, препълнените депа и контейнери; помним как не се раждаха деца в нашия град, детските градини, терените им, бяха продавани, заменяни и загубени безвъзвратно. Това припомни в предаването "Беновска пита" по Канал 3 Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

След 3 успешни мандата вече говорим за качество на живот, затова искаме да направим нужното, да дадем необходимото на нашите съграждани, заяви тя.

"Ние сме вече в етап, в който градът започва да работи за качество на живот. След като бяха преодолени кризите, вече можем да говорим за това. Това, което общината в голяма степен дължи на своите граждани, са услугите и улеснението във всичко, което трябва да свърши администрацията“, обясни Едрева.

Досега бяхме отворени към инфраструктура, днес е време за такава работа в администрацията, която да е в подкрепа на хората - дигиталният град", изтъкна Малина Едрева.

"Много скоро ще чуем програмата на г-жа Фандъкова, по закон е на 27 септември, това ще го решим много скоро и ще бъде обявено", поясни магистърът по "Биология и химия" от Пловдивския университет, като увери, че кметът на София ще се яви на всички предстоящи дебати, не само срещу Мая Манолова.

Относно критиките срещу управлението Малина Едрева изтъкна, че се радва на недоволството. "Това е разделителната линия в крайна сметка. Недоволството е важна страна от развитието и прогреса, недоволството е това, което дава непрекъснато обратна връзка за очакванията", каза Малина Едрева.

"Работата на управленците, на политиците, е да управляват очакванията на хората. Това недоволство го разбираме  и много внимателно следим. Важно е за нас да следим къде сме направили пропуски, аз се радвам на недоволството - това не е опасно. От друга страна, да, когато си дълго в управлението, това води до навик."

На въпрос на водещата Илиана Беновска дали Йорданка Фандъкова ще спечели още на първи тур, Малина Едрева отговори: "Важен е крайният резултат!"

"Кампанията е вече доста ожесточена. Г-жа Фандъкова е човек, който умее, който знае, който е прагматик и който е почтен. Не бих искал да давам оценка на другите кандидати. Важно е г-жа Манолова, когато прави изявления, да влиза в конкретиката им", призова Малина Едрева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай