ДПС издига кметове в 4 общини в Старозагорско

В Чирпан, Павел баня, Гурково и Николаево движението ще атакува кметския стол със самостоятелни кандидатури

ДПС издига кметове в 4 общини в Старозагорско | StandartNews.com

ще има самостоятелни кандидатури за кметове на местните избори през октомври, съобщи областният председател на партията, депутатът Халил Летифов. В Павел баня в битката за кметския стол ще се включи предприемачът Иса Бесоолу. В Чирпан срещу кандидатите на ГЕРБ и БСП ще се изправи общинският лидер на движението Орхан Кемалов. В Николаево ДПС издига Юсеин Юсменов, а в Гурково – Мариян Цонев. ДПС още не е решило окончателно ще имат ли кандидатури за кмет в Стара Загора и в останалите общини.
  В общо девет общини в Старозагорско ДПС ще се яви на местния вот със самостоятелни листи за общински съветници. В Стара Загора водач ще бъде бившият зам.-областен управител д-р Тунджай Йозтюрк. В Раднево и Гълъбово партията ще участва в коалиционен формат и ще подкрепи независимите кандидати за кметове Веселин Василев и  Николай Тонев.
 Толерантна кампания, която изключва езика на омразата, ксенофобията и празните обещания, обещават да водят от ДПС. Единственото опасение на актива е, че негативният тон на отрицанието, зададен от столицата , може да се пренесе и в страната. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай