За един по - различен Black Friday

Почивката, която заслужавате, сега на още по-добра цена

За един по - различен Black Friday | StandartNews.com
  • Почивката, която заслужавате, сега на още по-добра цена
  • Вече не е нужно да чакате края на месец ноември - Black Friday е цял месец в Гранд Хотели Банско и Свети Влас

Семейството на Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас предлага на своите клиенти изключително изгодни условия за почивка. Само сега - от началото на месец ноември до края на месец март , двата хотелски гранда обяват новите си специални оферти. Можете да направите Вашата резервация сега за целия период на промоцията.

Гранд Хотел Свети Влас

Ако изберете спокойствието, по това време на годината, край морския бряг, то ще се насладите на чист въздух, неповторими залези и безкрайни разходки близо до морето.

И не само това. От Гранд Хотел Свети Влас предлагат на своите гости уникален за тази част от годината Ultra All Inclusive.

Хотелът пуска по 100 промо пакета за всеки месец .

Резервирайте своята почивка в Гранд Хотел Свети Влас сега от тук и почивайте до края на месец март.  

Гранд Хотел Банско                                                     

Ако поемете към величието на планината, то там Ви очаква доказано най-добрият домакин –Гранд Хотел Банско.

Освен характерните за него качества и отличното Ultra All Inclusive изхранване и тук ще откриете нови и примамливи цени. Няма нищо по- по привлекателно от зимно приключение в една от най-предпочитаните дестинации в България – град Банско.

Резервирайте своята промо почивка в Гранд Хотел Банско от тук и се възползвайте от уникалното предложение до края на март – само 100 пакета на месец.

По-ниските цени вече са факт!

И за да бъдете още по-изненадани хотелите предлагат и игра с награди. Трима от всички резервирали в периода ще спечелят съответно ваучери за хотелско настаняване н а стойност 200, 500 и 1000лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай