Wizz Air пусна полети до Великобритания за 19,99 лв.

Промоцията е по повод облекчаването на мерките за влизане в островната страна

Wizz Air пусна полети до Великобритания за 19,99 лв. | StandartNews.com
  • Промоцията е по повод облекчаването на мерките за влизане в островната страна и пътниците могат да се възползват от нея сега на wizzair.com

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа, предлага супер изгодна цена от 19,99 лв.* днес и утре за полетите си до Великобритания. Промоцията е валидна за всички пътници и за избрани полети с дата до 28 февруари 2022 г. За да се възползват от офертата, клиентите трябва да направят резервация до полунощ на 7 януари 2022 г. на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента Wizz Air предлага редовни полети от България до две лондонски летища – Лутън и Гетуик, като всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки.

Промо цената на полетите на WIZZ идва след като правителството на Великобритания обяви промени в COVID-правилата за пътуване до и в страната. От този петък ще бъде премахнато изискването посетителите да се подлагат на PCR тестове преди заминаване и да се поставят под карантина при пристигане, докато не получат отрицателен тест.

Лондон, столицата на Обединеното кралство, е една от най-популярните туристически дестинации в света и един от най-оживените и богати на забележителности градове. Списъкът с местата, които задължително трябва да посетите в английската столица, е безкраен – Бъкингамския дворец, Тауър Бридж, Биг Бен, Лондонската кула, Британския музей, Уестминстърското абатство, Лондонското око, Катедралата Сейнт Пол, Хайд парк, Природонаучния музей, Шекспировия театър „Глобус“ и още много. Любопитен факт е, че Лондон е един от градовете с най-много безплатни забележителности. Тук можете да прекарате повече от седмица, разглеждайки такива без да похарчите за това нито пени!

Ако все още не сте били в Лондон или сте били, но градът ви е на сърце и искате да се върнете, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Промо цената от 19,99 лв.* за избрани полети от и до летищата Лутън и Гетуик в английската столица е валидна до полунощ утре, 7 януари. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите вълнуващо пътешествие. Wizz Air напомня и, че от 1 юли 2021 г. Европейският съюз официално въведе цифров COVID сертификат. Той позволява на притежателя му да пътува в рамките на ЕС без задължителна карантина и в определени случаи дори без да представя негативен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият COVID сертификат на ЕС сам по себе си не е документ за пътуване и не замества другите задължителни документи за пътуване като валидна лична карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия COVID сертификат е достъпна на уебсайта на Европейския съвет. Всеки български гражданин може да заяви такъв нa caйтa нa Haциoнaлнaтa здpaвнo-инфopмaциoннa cиcтeмa нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo.

Wizz Air също любезно припомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряване на изключително чиста среда на борда и ограничаване на всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай