Втори Samsung Experience Store отвори врати в Paradise Center

Президентът  на Samsung за Румъния и България Хун Сеул пристигна придружен от делегация високопоставени мениджъри

Втори Samsung Experience Store отвори врати в Paradise Center | StandartNews.com

На 10 юни в София, втория официален магазин на Samsung за България - Samsung Experience Store отвори врати вече и в Paradise Center. След значимите успехи, постигнати от първия официален магазин в столичния The Mall, новият Samsung Experience Store получи подобаващо откриване. 

Събитието уважиха важни фигури от международния мениджмънт на Samsung. Президентът  на Samsung за Румъния и България Хун Сеул пристигна придружен от делегация високопоставени мениджъри. Специалени гости на събитието бяха и предствители на Корейското посолство в София и Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА).

Програмата на откриването имаше за цел да представи на гостите от Южна Корея и Румъния българските традиции през модерна призма. Чужденците бяха посрещнати с традиционна българска питка с мед и сол, а след което господин Хул Сеул и госпожа Виолета Сечкова заедно срязаха лентата, за да отбележат откриването на магазина.

Информация за магазина:

Samsung Experience Store като официален магазин  предлага цялата гама от смартфони, таблети, както и голямо разнообразие от аксесоари и различни смарт устройства на марката Samsung. Ще имате възможността да разгледате, тествате, и научите повече за най-новите технологии на Samsung, както и да получите професионално съдействие и консултация от екипа ни с експерти.

www.samsungstore.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай