Уебинар показва силата на дигиталния маркетинг срещу кризата

Събитието „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще се проведе на 9 юли

Уебинар показва силата на дигиталния маркетинг срещу кризата | StandartNews.com

Поредното издание на серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars в партньорство със SoftUni Digital ще представи темата за възможностите, които дигиталният маркетинг дава в борбата с икономическите последици от пандемията COVID-19.

Събитието „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще се проведе на 9 юли от 15.00 часа, а темата ще бъде представена от експертите с дългогодишен опит в дигиталния маркетинг Милена Димова и Елена Кожухарова от агенция Digital Point.

В рамките на един час двете дами ще разкажат подробно за същността и предимствата на дигиталния маркетинг, за промените в сферата у нас след COVID-19, като също така ще представят добри практики и примери от работата им с големи български и чуждестранни компании и ще дадат повече информация за новите тенденции, за които родните компании трябва да се подготвят. „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще представи и успешни дигитални кампании от последните месеци.

Събитието предоставя и панел за въпроси, в който зрителите ще могат да получат отговор по темите, свързани с маркетинга, които ги вълнуват, за да получат конкретни насоки в изграждането на ефективно дигитално присъствие.

Събитията от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез кратка регистрация тук - https://digital.softuni.bg/events/2319/smes-webinars

Очакваме ви на 9 юли от 15.00 часа!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай