Теленор пусна приложение за вътрешна корпоративна комуникация

Digital Office разполага с разнообразни модули, които могат да изпълняват различни функции, според нуждите на конкретния бизнес

Теленор пусна приложение за вътрешна корпоративна комуникация | StandartNews.com

Компанията Теленор допълва портфолиото си от бизнес услуги с иновативното мобилно приложение Digital Office, което осигурява на компаниите решение за вътрешна корпоративна комуникация и управление и дигитализация на вътрешни процеси, съобщават от мобилния оператор.

Приложението е разработено от вътрешен дизайнерски и технологичен екип и се използва от служителите на оператора вече четири години. В момента приложението е във финален етап на внедряване при първия голям корпоративен клиент. Digital Office спечели наградата „HR технология на годината“ на Employer Branding Awards 2020 на b2b Media. Основната цел на софтуера е да подпомогне вътрешните процеси, с което да улесни служителите, но и да спести време и ресурси на фирмите.

Digital Office разполага с разнообразни модули, които могат да изпълняват различни функции, според нуждите на конкретния бизнес. Приложението може да се използва и за дигитализация на различни процедури, с което да намалят административната тежест и съхранението на хартиени копия от документи.

Основен модул представлява дигитален указател с контактите на всички служители на компанията. В него се включват техните служебни телефонни номера и имейли, както и информация за екипа, в който работят. Модул „Отворени позиции“ позволява на служителите да кандидатстват за позиции в компанията.

Сред основните предимства на приложението е и модулът за публикуване на вътрешни новини, който позволява споделянето на статии, видеа, документи, снимки и линкове сред всички служители. Чрез модул „Събития“ служителите могат да се регистрират за участие във вътрешни събития, като Digital Office запазва детайлите за това кога и къде трябва да бъдат.

Приложението позволява събирането на едно място и класифицирането по категории на всички оферти и придобивки, достъпни за служителите на компанията, както и инструменти за провеждане на анкети за удовлетвореността на служителите или за мнението им по различни въпроси.

Мобилното приложение е достъпно за сваляне за устройства с Android и iOS. Бизнесите, които изберат да използват Digital Office за своите нужди, ще получат удобен интерфейс за управление на съдържанието, както и техническа поддръжка от Теленор.

Теленор предлага Digital Office, както за свои бизнес клиенти, така и за компании, които нямат сключен договор за мобилни услуги с оператора. Цената на приложението варира според броя служители, които ще го използват. За повече информация всяка компания може да се обърне към корпоративните търговци на Теленор, или да посети уеб страницата на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай