TBI Bank и Фрамар с по-лесен достъп до фармацевтични продукти

С този финансов инструмент клиентите на онлайн аптеката могат да избегнат контакт с други хора във физическите обекти

TBI Bank и Фрамар с по-лесен достъп до фармацевтични продукти | StandartNews.com
  • TBI Bank и Фрамар с решение за по-лесен и безопасен достъп до фармацевтични продукти

 

 

 

 

С удължаването на извънредната епидемична обстановка в страната и настъпването на грипния сезон, нуждата от безопасност, социална дистанция и удобство при закупуването на необходимите продукти е по-висока от всякога.

Поради тази причина, лидерът в алтернативните плащания TBI Bank и най-големият здравен портал – Фрамар, предлагат по-голяма сигурност и повече възможности за финансиране на покупки. Чрез решението TBIPay, всички клиенти на framar.bg могат да получат желаните от тях продукти и да заплатят на части в удобен за тях период.

С този финансов инструмент клиентите на онлайн аптеката могат да избегнат контакт с други хора във физическите обекти и да поръчат, заплатят и получат необходимите продукти в комфорта на дома си. Освен това, решението TBIPay позволява необходимата гъвкавост и достъпност при финансирането на стоки от 100 до 30 000 лв.

С над 1 000 000 уникални потребители, framar.bg заема първо място по посещаемост сред уебсайтовете на здравна тематика в страната. Онлайн аптеката предлага богато разнообразие от продукти – лекарства, козметика, хранителни добавки, бебешки и детски стоки, както и такива за хигиена и домакинство и редица други.

Надежда Коцинова, ръководител на търговските партньорства в TBI, споделя:

„За нас в TBIклиентът винаги е на първо място и всяко наше решение се базира на неговите конкретни нужди независимо дали те са свързани с дома, автомобила или която и да е част от неговото ежедневие. Радваме се да отговорим и на необходимостта до бърз и лесен достъп до фармацевтични продукти като обединим сили с най-големия здравен портал - онлайн аптека Фрамар. Чрез TBIPay общите ни клиенти вече ще могат да изберат сами най-удобния начин за финансиране и да получат покупките си без притеснения за своя месечен бюджет.“

 

Диана Димитрова, изпълнителен директор на Фрамар Холдинг АД, допълва:

„Сътрудничеството ни с TBI Bank започна на базата на дълги проучвания от наша страна. Търсехме партньор, с когото да развиваме заедно онлайн аптеката, в посоката на сигурни и гъвкави разплащания за нашите клиенти.Възможността за разсрочено плащане е съзнателно търсена от определен сегмент от клиентите ни, затова беше време да им я осигурим. Отзивите на потребителите са положителни. На база на този добър опит, планираме и възможността да въведем  разсрочено плащане и във физическите обекти. Естествено, търсим най-гъвкавия формат, в лесна и ясна за крайния потребител форма, без да губим времето му. Сигурни сме, че заедно с TBI Bank ще можем да го развием и наложим.“

Решението TBIPayе доказан финансов инструмент за плащане на части като вече близо 13 000 търговци в България и Румъния са го имплементирали в своя онлайн или физически магазин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай