Ryanair удължава възможността за безплатна промяна на полет

Мотивът е, че вероятно сезонът ще бъде удължен

Ryanair удължава възможността за безплатна промяна на полет | StandartNews.com

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че няма да таксува пътниците, които са си закупили самолетни билети за полети през септември, но решат да променят дата на своето пътуване, съобщава туристическият сайт TravelDailyNews.

Превозвачът обяви, че считано от 17 юли всички пътници, които резервират пътуване за септември, ще имат възможност да пренасочат билета си безплатно за друга дата до 31 декември 2020 г., ако решат, че искат да променят датата на пътуването си. Припомняме, че по-рано през юни стана ясно, че компанията дава възможност за безплатна промяна на датата на пътуването за билети, които са закупени през юли и август. Сега обаче превозвачът решава да удължи тази възможност и за септември с мотива, че вероятно сезонът ще бъде удължен.

„За да осигурим възможно най-голяма гъвкавост и увереност за нашите клиенти това лято, ние решихме да се откажем и от таксата за смяна на датата за полет и през септември. Тъй като сезонът на ваканциите ще бъде удължен тази година, клиентите вече могат да планират заслужена почивка, знаейки, че полетите през юли, август и септември могат да бъдат променени безплатно, ако плановете им се провалят“, съобщава Дара Брейди, маркетинг директорът на Ryanair.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай