Потребителите търсят и нов дом чрез ОББ Мобайл

„Намери си нов дом“ позволява лесно да направят връзка със сайта ubbforhome.bg

Потребителите търсят и нов дом чрез ОББ Мобайл | StandartNews.com

В рамките на 2020 г., в следствие на ускореното дигитализиране на основни банкови и застрахователни процеси, ОББ представи на потребителите си редица услуги, улесняващи ежедневието им и не без значение – ограничаващи контактите им с хора и посещението на банкови и застрахователни клонове.

Последната от тях, „Намери си нов дом“, им позволява лесно и бързо да направят мобилна връзка със сайта ubbforhome.bg през приложението ОББ Мобайл. Тя ще даде информация за максимална цена на имота, която клиентът може да си позволи въз основа на ипотечни заеми и лично участие, както и максималния срок за погасяване на заема - критерии, предварително зададени от потребителите.

Платформата UBB For Home дава информация за характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението и демографския му профил. Тя описва какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н. В допълнение няколко индекса оценяват и чистотата на въздуха.

През платформата ubbforhome.bg потребители могат да запишат и посещение в клон на ОББ, където ще получат и персонализиран доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена.

Това е поредното надграждане на дигитализираните процеси, интегрирани в мобилната апликация ОББ Мобайл. По-рано този месец сред изцяло дигиталните решения, които ОББ добави в мобилното приложение, беше и едно, насочено към специална аудитория – младежката. Програмата Full Acess позволява на младежите до 25 години стават клиенти на ОББ през мобилното приложение, без да посещават клон.

Сред останалите функционалности на приложението остават често предпочитаните „Филтър на трансакциите“, която позволява на потребителите да сортират своите трансакции по сметки, както и да експортират движенията по своите сметки и карти в PDF формат; „Превалутиране“ - даваща възможност при извършване на преводи с превалутиране да бъде получена информация относно валутния курс, таксата за превод и общата сума, както и „Бъдеща дата на плащане“. Функционалността предоставя възможност на индивидуални и бизнес клиенти да извършват плащания с бъдещата дата за широк набор от видове преводи. За допълнително улеснение на потребителите на мобилната апликация е внедрен и нов бутон „Какво ново в ОББ Мобайл“. Чрез тази функционалност лесно и на едно място могат да се проследят какви са промените в последната версия на апликацията.

Всички вече известни и добре познати функционалности на ОББ Мобайл остават сред ключовите предимства на апликацията. Сред тях са възможност за кандидатстване за потребителски кредит до 35 000 лв. изцяло онлайн; онлайн разплащания в лева и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) между свои сметки, към трети лица, към бюджета; следене на баланс и движения, филтриране по собствени критерии; заявяване на дебитна карта и кредитна карта; откриване на депозит; блокиране и активиране на карти в реално време; разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски; регистриране и безплатно плащане на битови сметки; предварително одобрен потребителски кредит мОББи като постоянна оферта на разположение при нужда; сключване на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай