Пореден триумф на българска ПР агенция на световни награди

SiteMedia Consultancy получи рекордните шест номинации в различни категории на едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards

Пореден триумф на българска ПР агенция на световни награди | StandartNews.com
  • SiteMedia Consultancy получи рекордните шест номинации в различни категории на едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards

Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира SiteMedia Consultancy в рекордните шест категории в престижната си класация Platinum PR Awards 2020.

Освен престижната „ПР екип на годината“, другите категории са: „Best Use of Social Media, Single Platform“, „Community Engagement“, „Digital Communications“, „GameChanger Award“ и „Industry Vertical > Other“.

Компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 27 октомври.

SiteMedia Consultancy се съревновава с глобални агенции и компании като HP, FleishmanHillard, Microsoft, IBM, AT&T, Porter Novelli, Intel, Cisco, Exxon Mobil, Ruder Finn, PwC, SAP, Telus и много други. Тя е единствената агенция от Източна Европа и единствената в света с рекордните шест номинации на Platinum PR Awards 2020.

„За пореден път българският комуникационен пазар получава световно признание. Българска ПР агенция да получи номинация за ПР-екип на годината за целия свят от престижна комуникационна медия като PR News е триумф на комуникационната ни общност. Както често казваме, българският ПР пазар е на световно ниво и името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. Щастлива съм, че получаваме рекордните шест номинации, единствени в света. Приемаме ги като естествен резултат от работата ни през последните години, от подхода ни към хората и работния процес, от развитието на бизнеса на SiteMedia Consultancy, а и на целия комуникационен пазар“, сподели Ружа Загорска (на снимката горе), CEO на SiteMedia Consultancy.

„Особено горди сме с номинацията за Game Changer на годината. Светът продължава да се учи от български компании, явно добре развиваме нашата общност. Това показва и честването на 07 юли – официалният Ден на ПР-специалиста, нашият професионален празник, събрал голяма част от пазара, на който всички асоциации подписаха обновения етичен кодекс - Софийската харта за етични комуникации. Всички успехи на общността ни през последните години показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава“, допълни Загорска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай