Пампорово с онлайн магазин за лифт карти и ски услуги

Семейства с деца получават отстъпки, възможности за изнесен офис в планината

Пампорово с онлайн магазин  за лифт карти и ски услуги | StandartNews.com

Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон с дигитални услуги, които да гарантират безопасност в ски зоната и хотелите.

Първа стъпка от проекта за дигитализация в курорта е новата платформа за покупка на лифт карти и ски услуги през уеб магазин. Тя ще позволи на туристите предварително да закупят безконтактни лифт карти и ски пакети, които да вземат през поставени на различни места в ски зоната pick-up устройства чрез сканиране на QR код или ваучер за пакетната услуга. Част от уеб магазина е и системата за презареждане на лифт карти. Въвеждането на подобни pick-up устройства се случва за първи път в България.

Друга възможност е системата за директни резервации BookOnlineNow. На сайта http://pamporovo.me туристите ще могат да резервират своя престой в хотелите „Орловец“ и „Перелик“, следвайки актуална наличност, специални оферти, отстъпки и допълнителни бонуси за настаняване.

Двете онлайн платформи ще бъдат интегрирани на новия уебсайт на курорта. Той ще предоставя актуална информация за всичко, случващо се в Пампорово. Автоматичната SNOWTIS система и новите интегрирани метеостанции в ски зоните ще информират за метеорологичните условия в двете ски зони, а камерите на живо ще показват в реално време условията по пистите и лифтовете.

През новия зимен сезон ще се предлагат и специални ски пакети, адаптирани към местния потребител. Стартира нова програма за деца и младежи от 12 до 18 години, която ще включва лифт карти и ски услуги на преференциална цена от 49 лева. Нов продукт е и лифт карта със ски оборудване, при който клиентът реално ще заплаща стойността на лифт картата и ще получава в добавка оборудване на символична цена. Подобни ски пакети ще са налични за продажба онлайн и на място. Сред новите пакети са още „Първи стъпки в ските“ с промоционални условия за начинаещите, както и лифт карти с отстъпка за достъп до СПА услуги в курорта.

Ще се предлага и традиционната за Пампорово-Мечи чал лифт карта 2в1, предоставяща неограничено каране по пистите на двете ски зони, безплатен транспорт и отстъпка за ползване на СПА център „Перелик“, както и сезонната лифт карта за делнични дни. Запазват се промоционалните периоди за лифт картите в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 г.

Подсилва се и безжичната връзка в Wi-Fi точките в двете ски зони.

На ски център Малина се обособява детска ски зона, където най-малките от 4 до 7 години могат да правят първи опити в белите спортове на специално съоръжение или да се спускат със зимни туби, а децата от 7 до 12 години да се учат заедно с инструктор.

И през новия сезон се запазва социалната политика за деца и ученически лагери, като ще се предлагат преференциални условия за ски услуги и настаняване. Продължава и програмата за семейства с деца, които получават отстъпки за лифт карти и пакетите. Специални отстъпки ще ползват и студентите, притежатели на ISIC карти. Допълнителни отстъпки ще получат и картодържателите на Българо-американска кредитна банка, А1, Ауто Бавария и ОМВ чрез партньорските програми, които предоставят отстъпки от цените на лифт картите, ски услугите и настаняването в петзвездните хотели „Орловец“ и „Перелик“.

В хотелите се предлагат нови продукти за престой – от нощувка без изхранване до настаняване с избор на изхранване според предпочитанията на клиентите за Премиум закуска в обособен салон, на бюфет или сервиз в стаята.

Курортът предлага и варианти за изнесен офис в планината. Конферентен център Пампорово е едно от местата, което е технически оборудвано, с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка.

В родопския курорт и в момента са готови със ски пистите, но задържат откриването им, докато хората се почувстват по-сигурни в пандемията. „Трябва да бъдем много внимателни, когато обявяваме отварянето на ски пистите. Защото не е добре, ако се случи да посрещнеш гостите с голи поляни. Затова искаме да сме сигурни, че сме осигурили поне 2-3 писти“, обясниха от „Пампорово“ АД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай