ОББ Мобайл с опция за заявяване и плащане на е-Винетка

Новата функционалност е в унисон със стратегията на ОББ да предостави на клиентите си мобилно приложение, предлагащо полезни услуги отвъд банковите

ОББ Мобайл с опция за заявяване и плащане на е-Винетка | StandartNews.com

В рамките на изминалите месеци, в следствие на ускореното дигитализиране на основни банкови и застрахователни процеси, ОББ представи на потребителите си редица услуги, улесняващи ежедневието им и не без значение – ограничаващи физическото посещение на банкови и застрахователни клонове.
С последната функционалност, е-Винетка, клиентите могат лесно и бързо да заявят и  платят своята електронна винетка, директно през приложението ОББ Мобайл.

Винетките, които могат да се заплатят през приложението, са стандартните - уикенд, седмична, месечна, тримесечна или годишна. Те могат да бъдат закупени до 30 дни преди желаната начална дата. Закупените винетки са валидни за календарен период с изключение на уикенд винетката, която важи от петък 12.00 ч. до неделя 23.59 ч. Потребителите могат да изберат и платят винетки за всички видове превозни средства от Категория 3 - леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, ремаркета и каравани.

През приложението ОББ Мобайл потребителите могат да станат клиенти на банката, изцяло дигитално, без нужда от посещение в клон. Всички вече известни и добре познати функционалности на мобилната апликация остават сред ключовите и предимства. Сред тях са възможност за кандидатстване за потребителски кредит изцяло онлайн; онлайн разплащания в лева и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) между свои сметки, към трети лица, към бюджета; следене на баланс и движения, филтриране по собствени критерии, превалутиране и бъдеща дата на плащане; заявяване на дебитна карта и кредитна карта; откриване на депозит; блокиране и активиране на карти в реално време; разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски; регистриране и безплатно плащане на битови сметки; предварително одобрен потребителски кредит мОББи като постоянна оферта на разположение при нужда; сключване на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.

„Клиентите ни са все по-взискателни, затова предлагането на услуги, отвъд чисто банковите и застрахователните, каквато е закупуването на електронни винетки, е стъпка, която отдавна подготвяме. Знаем за затрудненията, които имат, когато се налага да ползват различни приложения и прескачат от едно в друго. Това беше главната ни мотивация зад внедряването на поредната функционалност в ОББ Мобайл – тяхното допълнително улеснение.“, коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай