Новите модели на Motorola вече на пазара

Мoto g7 и moto g7 play се предлагат в "Технополис"

Новите модели на Motorola вече на пазара | StandartNews.com

Нови модели на Motorola от семейството moto g7 вече са на пазара у нас.  moto g7   и moto g7 play се предлагат в магазини “Технополис”. Само месец след световната им премиера и четирите смартфона от най-продаваната серия на Motorola са достъпни за всички почитатели на американския бранд у нас.  

Мoto g7 предлага най-търсените и най-ценените функции на разумна цена. Четирите модела са с още по-добри камери, издръжливост на батерията, процесорна мощ и максимално големи дисплеи.    

Новият moto g7 е с усъвършенстван дизайн, покритие от контурирано Gorilla Glass 3 стъкло и по-малък прорез. Тънък е едва 7,92 мм и тежи 174 г, което го прави изключително удобен. Предлага се в класическите цветове черно и бяло.  Снимането, създаването и споделянето на креативно съдържание никога не е било по-лесно. Видео клиповете и снимките оживяват на неговия 6.2" Max Vision Full HD+ дисплей с U дизайн. Двойната 12 МР камера разполага с впечатляваща колекция от режими - цветен акцент, автоматично разпознаване на усмихнати лица и Google LensTM, с които да разгърнете своята креативност и да взаимодействате със света около вас. moto g7 е екипиран със супер бързата мобилна платформа Snapdragon™ 6323, което го прави 50% по-бърз от предишното поколение. Зареждането TurboPower и батерията, която издържа цял ден, ви осигуряват спокойствие дори и в най-натоварените ситуации.     

Не позволявайте размерите на moto g7 play да ви подведат. moto g7 play е мощен смартфон, с който ще забравите за прекъсването и забавянето на приложенията. Благодарение на мобилната платформа Snapdragon™ 632 moto g7 play е с 60% по-бърз от предишното поколение3 . Неговият компактен дизайн се отличава с 5.7" Max Vision HD+ дисплей с 19:9 съотношение на картината.  А ако искате да запечатате един от онези моменти, които се случват само веднъж в живота, можете да разчитате на 13 МР камера с автофокус с детекция на фазата и нулево забавяне на затвора, която фокусира по-бързо от мигване на окото.   

Другите два модела - moto g7 plus и moto g7 power - са налични в търговската мрежа у нас още от деня на световната им премиера.

Moto g7 се предлага в тъмно синьо и бяло магазини “Технополис” на цена от 499 лв., включително и с възможност за покупка на изплащане.

Moto g7 play се предлага в златисто и черно в магазини “Технополис” на промоционална цена от 289 лв. и също може да бъде закупен на изплащане. Офертата е валидна до 4 април 2019 г.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай