Нов шеф на потребителското онлайн кредитиране в TBI bank

TBI Bank, банка от следващо поколение, приветства нов член на Управителния съвет, който ще поеме ролята и на старши вицепрезидент „Потребителско онлайн кредитиране“

Нов шеф на потребителското онлайн кредитиране в TBI bank | StandartNews.com
  • Павелс Гилодо се присъединява към Управителния съвет на TBI Bank и ще отговаря за развитието на потребителското онлайн кредитиране

TBI Bank, банка от следващо поколение, приветства нов член на Управителния съвет, който ще поеме ролята и на старши вицепрезидент „Потребителско онлайн кредитиране“. Главният фокус на Павелс Гилодо ще бъде насочен къмусъвършенстване на дигиталното портфолио на банката, което е ключов елемент в развитието на TBI.

Павелс има повече от 15-години опит в retail банкирането с основен фокус върху потребителскотофинансиране и депозити.Той сеприсъединявакъмбанкатадиректноот4finance, където отговаря за развитието на онлайнкредитирането на индивидуални клиенти в сегмента Near Prime.

Солиденпрофесионаленопиттойнатрупва и каточастотBigbank в Естония, къдетоизиграваключовароля в трансформациятанабанкатаотнебанковаинституция в еднаотнай-успешнитебанкизаонлайнпотребителскокредитиране в ЦентралнаЕвропа. Той е билпрякоотговорензабизнеса и екипитенабанката в Естония, Латвия, Литва, Финландия, Швеция, Испания, Германия, Холандия и Австрия.

“Много се радвам да приветствам Павелс в нашия екип от опитни професионалисти“,споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank).“Вярвам, че той ще допринесе изключително за постигането на нашите високи цели, свързани с онлайн кредитирането.”

“Щастлив съм да се присъединя към екипа на TBI Bank и да се потопя в уникалнияphygitalбизнес модел на банката“, споделя Павелс. „Отдавна следя отблизо нейния растеж, както и иновативния подход спрямо онлайн кредитирането и ще се радвам да подпомогнанеговото по-нататъшно развитие.“

Павелс има магистърска степен от Латвийския университет, както и е сертифициран с Lean Six Sigma Black Belt от Университета в Бедфордшир във Великобритания.

В свободното си време играе тенис и участва в аматьорски турнири със сина си. Павелс обича да пътува със семейството си и да опитва нови неща, особено нов софтуер, който подобрява начина му на живот.

За TBI Bank

TBI Bank е напълно лицензирана банка с фокус върху клиенти, малки и средни предприятия и търговци, предоставяща финансови и допълнително внедрени услуги чрез широка мрежа от „phygital“ канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша и сме част от 4finance, един от европейските лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 300 локации и доверена мрежа от над 10 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Само през 2020 г. сме предоставили близо 500 хил. кредита. Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни позволява да бъдем една от най-рентабилнитеи ефективни банки в България през последните 7 години, включително и номер 1 за 2019 г. (Капитал K10). Екипът от посветени професионалисти работи усилено за бъдеще, захранвано от технологии, за да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай