Нов дом с иновативен жилищен кредит от Пощенска банка

Търсиш съвършения дом? Първо открий съвършения жилищен кредит.

Нов дом с иновативен жилищен кредит от Пощенска банка | StandartNews.com
  • Запознай се с иновативния Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка

На прага си на покупка на собствено жилище? Не е трудно да се решиш на такава крачка в момента. През изминалите пандемични месеци домът доказа своята висока ценност, а на покупката на недвижим имот винаги се е гледало като на добра инвестиция. Дори не е нужно да си отговаряш на въпроса „Това жилище ще ми харесва ли след 20 години?“. За толкова дълъг период би могъл да смениш населеното място, в което живееш, няколко пъти. Въпросът, който обаче е добре да си зададеш сега, е: „Ще ме устройва ли след 20 години този жилищен кредит?“.Да имаш спестявания и да управляваш умело личните си финанси обикновено не е достатъчно, за да можеш да си закупиш дом със собствени средства. Трябва ти доверен финансов партньор и подходящ за теб финансов продукт. Тези два избора ще влияят пряко на финансовия ти живот през следващите 20, дори 30 години.

Подходящият жилищен кредит

Кой е той за теб? Този, който e с по-малко оскъпяване, който ще погасиш по-бързо и ще бъде достатъчно гъвкав, за да се съобразява с финансовата ти ситуация през следващите 20-30 години.

 

Има такъв продукт: Спестовен жилищен кредит от Пощенска банка

Спестовен жилищен кредит е иновативен продукт, подходящ за хора, които имат спестявания и искат да извлекат максимума от тях при покупката на жилище, без да губят възможността свободно да ги ползват. Спестовният кредит функционира по следния начин: колкото повече спестяваш в Пощенска банка, толкова по-малка част от кредита ти ще се олихвява. Спестявайки повече, автоматично ще намалиш сумата на начисляваната месечна лихва по кредита, а това ще доведе или до по-ниски месечни вноски, или до по-бързо погасяване на кредита– изборът е в твоите ръце. Необходимо е само да поддържаш средства по разплащателната сметка, която обслужва твоя кредит.Така ползваш 100% от сумата на кредита, а можеш да плащаш лихва само върху част от него. С колко ще се намали сумата от кредита, върху която се начислява лихва, зависи от размера на спестяванията ти в банката. Минималната стойност, при която този механизъм работи, е 5000 лв. спестявания. Графиката ясно илюстрира как функционира Спестовният жилищен кредит.

Уникални предимства на Спестовния жилищен кредит

Спестовният жилищен кредит предлага уникална възможност да оползотвориш максимално спестяванията си при покупката на жилище и в периода на погасяване на кредита. В зависимост от размера на спестяванията си значително намалявашразхода си за лихвени плащания – до 50% (наполовина). Така например ползваш кредит от 100 000 лв. и при наличие на 50 000 лв. спестявания плащаш лихва само върху 50 000 лв.

Спестовният жилищен кредит дава възможност да изплатиш кредита до 9 години по-бързо или значително да намалиш месечната си вноска. Ти решаваш дали да спестиш време или намалиш месечните си плащания спрямо текущата си финансова ситуация.

В същото време, докато спестяванията ти работят за теб, можеш да ги ползваш свободно, когато имаш нужда от тях.

Сега е точният момент

Ако имаш положителен отговор на въпроса: „Ще ме устройва ли след 20 години този жилищен кредит?“, до 30.06.2021 г. можеш да вземеш своя Спестовен жилищен кредит с промоционални лихвени условия. Ползвай дигиталните канали на банката, за да зададеш своите въпроси и да кандидатстваш бързо и лесно:  мобилното приложение EVA Postbank или новия онлайн център за жилищно кредитиране на Пощенска банка. Попитай EVA за всички стъпки от подготовката, покупката и финансирането на имота с жилищен кредит, без да посещаваш офис на банката.Или се консултирай с експертите от онлайн центъра чрез видео връзка в удобно за теб време през целия процес по кандидатстване на Спестовния жилищен кредит. Можеш да получиш индивидуалната си оферта, становището за кредит, назначиш пазарната оценка на имота и да размениш всички необходими документи онлайн, от удобството на дома, офиса, по време на оглед на имот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай