Най-после! Apple показва iPhone 12

Премиерата на новите смартфони ще е до часове

Най-после! Apple показва iPhone 12 | StandartNews.com

 

Apple ще направи премиера на новите смартфони от серията iPhone 12. Това ще стане на специално събитие, което отново ще се предава виртуално от 20.00 часа българско време.

Американската компания вече представи новите си часовници и таблети, но показването на смарфоните се забави с месец заради коронавируса.

Събитието ще премине под надслов "Hi, Speed". Очаква се да видим 4 смартфона - два модела iPhone 12 Pro и два iPhone 12, което определено е необичайно на фона на досегашната стратегия на Apple. Сред тях ще има устройство с 5.4" дисплей за феновете на по-малките телефони, както и 6.7" модел. Новите устройства ще поддържат работа с 5G мрежи, което ще осигури по-високи скорости на трансфер на данни.

В новите телефони е заложена най-сериозната промяна в дизайна от премиерата на iPhone X през 2017, която ще включва плоска метална рамка на мястото на сегашната заоблена - тя ще е стоманена в двата премиум модела и алуминиева при двата по-евтини. Очакват се подобрени камери, Lidar сензори при премиум устройствата и по-бързи процесори, а освен това моделите вероятно ще се продават без зарядни устройства, както новите умни часовници на Apple.

Някои от новите телефони ще са налични за покупка до седмици.

Очаква се и пускането на новите over the ear слушалки, малки устройства за проследяване на различни обекти и компютри Mac със собствени ARM процесори. Представянето им обаче засега се отлага.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай