Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция

Той ще отвори отново врати за клиентите с обновен дизайн и модерни удобства в началото на юли

Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция | StandartNews.com
  • В началото на юли ще отвори отново врати за клиентите на търговската верига с обновен дизайн и модерни удобства за клиентите

На 24 май 2021, магазин от търговската верига BILLA на ул. „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще затвори за реконструкция. Очаква се в началото на месец юли отново да отвори врати за клиентите като ги изненада с обновен дизайн, още по-богат асортимент на достъпни цени и каси на самообслужване. Касите на самообслужване са иновация, която набира все по-голяма популярност предвид удобството от бързото минаване през касовата зона, обезпечено  от лесния процес по маркиране на продуктите и проследяване на сметката. Филиалът на „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще бъде десетият обект на търговската верига, който ще предлага модерното удобство.

Реконструкцията на магазина е част от мащабна програма на BILLA България, свързана с обновяване на търговските обекти в страната с цел удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации. В периода на реконструкция, клиентите на BILLA могат да намерят любимите си стоки във филиала на пл. „Свобода“ 25 в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай