LIDL откри магазин номер 30 в София

Той се намира в кв. Горубляне в столицата на бул. „Самоковско шосе“ №99

LIDL откри магазин номер 30 в София | StandartNews.com

Най-новият Lidl магазин в страната, който се намира в кв. Горубляне в столицата на бул. „Самоковско шосе“ №99, отвори врати днес.

Това е 103-ият магазин на веригата в страната и 30-ият в гр. София. Откриването на обекта се проведе при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и защита на здравето на клиенти и служители.

Най-новият обект е построен съобразно новата концепция на марката, с идея да отговори в максимална степен на изискванията и предпочитанията на потребителите. Той се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, ефективна подредба на стоките, както и с висока енергийна ефективност. Разполага с паркинг със 79 паркоместа, модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1326 кв. м., а с откриването му веригата разкри и 25 нови работни места.

Магазинът се намира в непосредствена близост до два ключови булеварди в столицата и предлага постъпи и от бул. „Самоковско шосе“, и от Околовръстен път. Той ще бъде удобна за пазаруване локация, особено при новоизграждащото се скоростно трасе на Околовръстното шосе. С този нов обект веригата ще даде достъп на все повече потребители до богат асортимент от собствени марки и продукти от български производители на оптимално съотношение качество-цена, ще пести времето им и ще прави пазаруването още по-лесно и приятно за тях.

За откриването Лидл България ще предложи и специална брошура с намалени хранителни и нехранителни продукти (месни продукти, бира, кашкавал, електрически инструменти и други), а талони за еднократна отстъпка, валидни само за този обект, ще зарадват клиентите в първите две седмици след отварянето му. Всеки клиент, който пазарува за минимум 25 лв. в периода 07-13.09., ще получи талон за отстъпка от 50% за избрани сирена с марките Родна стряха и Milbona. А любителите на бирата, пазарували за минимум 25 лв. в периода 14-20.09., ще могат да се насладят на любимата си кехлибарена напитка, гарнирана с хрупкав чипс. Те ще получат талони за отстъпка от 50% за избрани артикули от марките Perlenbacher и Snack Day. Повече информация за акцията може да бъде намерена на www.lidl.bg/novmagazin.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай