Стига де! 64 лв. за два чадъра на Слънчака

Жена публикува в социалните мрежи снимка на фискален бон с цена от 64 лв., за която твърди, че е получила два чадъра и четири шезлонга

Стига де! 64 лв. за два чадъра на Слънчака | StandartNews.com

Всички усилия на министъра на туризма Николина Ангелкова да обясни как тази година трябва да се ходи на Българското черноморие, защото чадърите са безплатни се разбиха на пух и прах. Жена публикува в социалните мрежи снимка на фискален бон с цена от 64 лв., за която твърди, че е получила два чадъра и четири шезлонга. Сигналът идва от профил с име Gergana Dimitrova във Facebook.

Буквално преди по-малко от две седмици уверенията на Ангелкова бяха, че цените на този род услуги няма да надвишават 5 лв. за чадър или шезлонг с всички концесионери по морските курорти. Конкретно в Слънчев бряг, откъдето е подаден сигналът, цената би трябвало да е не по-висока от 4 лв.

Простата аритметика показва, че г-жа Dimitrova е платила по 10 лв. за шезлонг (общо 40 лв.) и по 12 лв. за чадър (общо 24 лв.), за да се образува посочената сума. На бележката обаче е изписано само “Плажна у-га“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай