Какви са предимствата да наемем електрически скутер?

Екологично, достъпно, удобно са само част от плюсовете на возилото, за което цената на горивата нямат никакво значение

Какви са предимствата да наемем електрически скутер? | StandartNews.com

Вероятно вече често виждате хора, които се носят по градските улици на електрически скутер. Това алтернативно транспортно средство набира все по-голяма популярност както по целия свят, така и у нас, заради многото плюсове, които  притежава.

Придвижването с електрически скутер е по-икономично, по-екологично, лесно, бързо и приятно.  Друго огромно негово предимство е, че е изключително компактен и няма нужда да мислите за гараж или специално място за съхранение, а растящите цени на горивата изобщо не са фактор за вас! 

Ако все още не сте го направили, съветваме ви да помислите да изберете електрически скутер за ваше основно транспортно средство. Но защо само да обмислята, когато можете да тествате и да се уверите с опит?

Днес ще ви запознаем с някои  от ползите на това да вземете електрически  скутер под наем.

1. Шанс да тествате сами  и  да прецените

Знаем, че е много по-лесно човек да се увери в качеството на даден продукт, когато го тества от  първо лице. Затова е добра идея да наемете електрически скутер за известно време и  да го  тествате в различни условия. Така ще можете най-добре да прецените дали  е подходящо превозно средство за вас. Голямо предимство е,че можете да изпробвате и различни скутери от различни ценови категории,максимална скорост, пробег и мощност.

Закупуването на собствен скутер далеч не е малка инвестиция и тествайки различни модели за определен период, ще бъдете сигурни в направената инвестиция и доволни от  избора си.

Ако искате да се възползвате от тази услуга, може да наемете електрически скутер от e-Point.

2. Добро сезонно решение

В случай че считате, че електрическият скутер е по-скоро сезонно решение, отколкото постоянен начин за транспорт, отново ви съветваме да изберете да си наемете такъв. Можете сами да изберете за какъв период да наемете превозното средство, спрямо вашите нужди и предпочитания. Електрическите скутери обикновено са най-подходящи за по-топлите и сухи дни през пролетния и летния сезон. 

3. Не носите отговорност по почистване и смяна на части

При наемане на електрически  скутер, той ви се предава зареден, почистен и готов за превоз. Тъй като  всяка електроника има нужда от поддръжка, прегледи, ремонт и подмяна на части, още един плюс на това да вземете скутер под наем е, че тези  задължения не са ваша отговорност. 

4. Бюджетно решение

Когато  наемате скутер, имате възможността да го наемете за толкова време, за колкото ви е необходим. Това означава, че ще заплатите точно толкова, колкото ще използвате. Предлагат се скутери от  различни ценови категории, така че можете да изберете най-подходящия за вас вариант.

5. Идеално превозно средство при посещение на други градове

Наемането на скутер е много честа практика за огромна част от туристите. Представете си, че посещавате непознат  за вас град за ограничено време, било то за няколко часа или няколко дни. Вероятно бихте желали да посетите максимално най-много туристически обекти, но е възможно те да се намират в различни части на града. Тук перфектно решение е именно наемането на това електрическо превозно средство, което  развива достатъчно висока скорост, че да съкрати времето за пътуване в пъти  в сравнение с вървенето пеша или  използването  на градски  транспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай