Как да събереш всички свои планове в едно лято?

Лесно е ако се възползваш от потребителския кредит с овърдрафт на Пощенска банка

Как да събереш всички свои планове в едно лято? | StandartNews.com

Лесно е ако се възползваш от потребителския кредит с овърдрафт на Пощенска банка

Лято, почивка, слънце и далечен шум от разбиващи се вълни. Ако тази картина се появява само като deja vu, а ти не искаш да слагаш лимит на мечтите си, , значи е дошъл моментът да смениш нагласата си. Лято 2020 може и да не започва по най-стандартния начин, но само от теб зависи как ще продължи. Истината е, че сега можеш да планираш и удоволствията, и задълженията, без да си изправен пред дилемата „или-или“.

Когато стане въпрос за финанси, много често почивката остава на заден план в списъка ни с приоритети за сметка на останалите разходи – лични или семейни. Но лято 2020 може да побере всички твои планове, защото сега имаш перфектната възможност да го комбинираш с потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година от Пощенска банка. Ремонт, кола, образование, обзавеждане, забравено хоби или нова страст – това вече не са само желания, а истински възможности, от които сам решаваш кога и как да се възползваш.

Сега към всеки потребителски кредит до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години получаваш и овърдрафт. Овърдрафтът е в размер до една твоя месечна заплата или до 3 000 лв. С тези допълнителни средства можеш да си дадеш заслужена почивка. А най-хубавото е, че получаваш гъвкаво и удобно финансиране без лихва през следващите 12 месеца. Пощенска банка няма да ви начислява лихва по овърдрафта в следващата 1 година. Дори и да не използваш овърдрафта за пътуване и туризъм, ще имаш още една заплата на разположение, от която да се възползваш по всяко време, да теглиш пари в брой или да заплащаш стоки и услуги на POS терминал.

Сега можеш да използваш лятото пълноценно, защото това е перфектният сезон не само за почивка, но и за ремонт – нещо, което винаги е на дневен ред. Онлайн проучването на Пощенска банка и moitepari.bg показва, че това е основната причина хората да теглят потребителски кредит (26%), на второ място е рефинансирането на задължения към небанкови институции (16%), а на трето – покупка на жилищен имот без ипотека (10%). Но каквото и да е вашето основание, сега можете да се възползвате от овърдрафт без лихва за първата 1 година от Пощенска банка, за да си дадете заслужена почивка или просто да сте спокойни за допълнителни текущи разходи.

Потребителският кредит финансира вашите големи планове, а овърдрафтът може да ви осигури онези допълнителни средства, от които имате нужда, за повече удобство и спокойствие. Важно е да знаете, че потребителският кредит на Пощенска банка може да се използва и за обединение на задълженията, което ще ви позволи да увеличите разполагаемия си доход с до 50%. Сега можете да се възползвате и от промоционални условия, да го заявите изцяло онлайн, както и да кандидатствате за експресно разглеждане с улеснена процедура за усвояване.

В допълнение получавате програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта ви при непредвидени житейски ситуации, като продължителен болничен или нежелана безработица, както и Супер Сметк@ - разплащателна сметка за заплата, която ви се отплаща всеки месец с екстра паричен бонус, ако я използвате активно в ежедневието си.

Възползвайте се от промоционални условия до края на месец юли и заявете своя потребителски кредит с овърдрафт без лихва за една година в клон на Пощенска банка, по телефона или изцяло онлайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай