GoPro Hero 7 с трипод в магазините на VIVACOM

Камера с перфектни качества на атрактивна цена

GoPro Hero 7 с трипод в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Лятото започва, а VIVACOM дава още една отлична възможност за запазване на горещите летни спомени с камера GoPro HERO 7 Black с трипод shorty. Удобната преносима камера позволява заснемането на снимки и видео с изключително високо качество в динамични условия. Камерата е подходяща както за  професионалисти, така и за любители. Може да се използва във всякакви ситуации – при спорт и практикуване на екстремни занимания, за заснемане на семейни празници и ваканции. Нейните отлични функционалности ще запечатат с перфектно качество моментите, които трябва да се помнят и споделят.

Камерата GoPro HERO 7 Black прави гладко видео дори и при сериозни трептения на снимащия и без допълнително устрoйство за стабилизиране на образа. Камерата автоматично се адаптира към околните условия за максимално качество.  Функцията Time Lapse Videos позволява продължителни преживявания да бъдат превърнати в кратки, забавни и лесни за споделяне моменти.

Модерна и функционална, камерата прави Full HD видео с до 60 кадъра в секунда. Могат да се заснемат и 10MP снимки с невероятно качество. Важна отличителна черта на GoPro HERO 7 Black е възможността да работи под вода на дълбочина до 10 м дълбочина без допълнителни приставки. Камерата разполага с 2.0“ сензорен екран. Устройството дава свобода на движенията и възможност за лесно заснемане на снимки и видео с функцията си за изпълняване на гласови команди. Разполага с функция 2x SloMo Video за правене до 8 пъти забавени видеа. Потребителите могат да споделят в реално време това, което заснемат и да го предават на живо в социалните мрежи. 

Сега VIVACOM предлага камерата GoPro HERO 7 Black  с трипод shorty на цена от 34,98 лв. на месец с абонаментен план за мобилна услуга. Допълнителният  аксесоар улеснява стационарното снимане и селфитата.

Телекомът предлага и по-бюджетен вариант на портативна камера GoPro HERO 7 White за 21,98 лв. на месец в комбинация с тарифен план за мобилна услуга.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай