Дъщерята на Александър Сано ходи на училище с модерен ключодържател

По този начин актьорът отпразнува самостоятелността на момичето, което вече учи в V клас

Дъщерята на Александър Сано ходи на училище с модерен ключодържател | StandartNews.com

За старта на новата учебна година Александър Сано подари на дъщеря си Ава ключове за вкъщи и модерен аксесоар за безконтактно плащане. По този начин актьорът отпразнува самостоятелността на момичето, което вече учи в V клас.

Сано признава, че тази година в семейството е имало големи вълнения не само около първия учебен ден, но и по повод порастването на Ава. Тъй като дъщеря му е вече в V клас, актьорът и съпругата му Нели Атанасова решиха да й гласуват доверие и тя да започне да се придвижва сама до училище. По този случай популярните родители подариха на своето пораснало момиче собствени ключове за вкъщи, за да може да се връща у дома самостоятелно. Освен това красивата девойка получи и модерен аксесоар за безконтактно плащане на iCard.

„Решихме да подарим на Ава чип за безконтактно плащане. Тя е много щастлива, защото аксесоарът е удобен, красив и практичен, с него ще може да прави покупки бързо и лесно. А аз съм спокоен, че детето няма да се докосва до монети и банкноти. Отделно от това е удобно, защото винаги ще определям и знам колко може да харчи“, разказва актьорът.

Родителите, които държат на безопасността на децата в училище, могат също да се възползват от иновативните възможности на новите ключодържатели, които предлага българският дигитален портфейл iCard. Вместо да броят монети или банкноти, учениците могат да правят плащания безконтактно - с удобен, стилен и практичен аксесоар. Той е компактен и лек, може да се постави на ключове или верижка около врата.

С помощта на ключодържателя учениците имат възможност да платят закуската си, билет за градския транспорт или да направят каквато и да е друга покупка, без да се налага да ползва пари в брой, дебитна карта и др. Ключодържателят е с вграден NFC чип, който е свързан със сметката на родителите, така че те да могат да управляват дневния лимит. Благодарение на иновативната технология възрастните могат да контролират сумите, които децата им харчат, а при всяко направено плащане получават и известие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай